Best Dance Rádió Csak Fiatalosan !

A mobilos böngészőket készül letarolni a Facebook

Egyre több funkciót kap a Facebook mobilappjába integrált böngésző, a képesség immár nem csak a hírfolyamból megnyitott cikkek olvasására alkalmas, hanem hagyományos böngészésre is.

A friss, egyelőre teszt alatt lévő módosítás viszonylag apró: a Facebook-appból megnyitott weboldalak fölött megjelenik a szerkeszthető címsor, illetve a navigáláshoz szintén igen hasznos hátra és előre gomb is felbukkan, valamint az adott oldalt akár el is menthetjük a kedvencekbe, akárcsak az önálló böngészők esetében.

  • Az új felületen egy menü gomb is található, ugyanakkor ennek pontos funkcióját egyelőre homály fedi. Végül, de nem utolsó sorban az általunk látogatott tartalom aktuális népszerűségéről is információt kínál(hat) számunkra a Facebook.

A próbálkozás célja egyértelmű: tovább növelni a felhasználók kötődését, hogy még ritkábban kelljen elhagyni Facebook alkalmazását. A tetszőleges webcím megadásának lehetőségével már nem kell applikációt váltani, könnyen és gyorsan látogatható bármilyen külső weboldal – írja a HVG.

Lájkolta már a Best Dance Webradio Facebook oldalát?