Best Dance Rádió Csak Fiatalosan !

VIP- Vállalkozz Itthon Program

Az Udvarhelyszéki Kis- és Középvállalkozások Szövetsége (UKKSZ) 2017. januárjában egy, a régióban egyedülálló vállalkozásfejlesztési projektet indít VIP- Vállalkozz Itthon Program néven a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alap, valamint Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának támogatásával.

A projektet egy  nyitó konferenciával kezdjük, amely fő célja a Hargita megyei fiatalok megszólítása, bevonása az inkubációs programba. Erre olyan vállalkozókat, „self-made man”-eket hívunk meg, akik példaértékű és követendő módon tudtak már egész fiatalon sikeres vállalkozást indítani. A nyitó esemény dátuma 2017. január 20, péntek 16 óra, helyszíne a Városháza Szent István terme. (Az esemény Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/1861987607419076/)

A nyitó eseményről és a VIP- Vállalkozz Itthon Program részleteiről sajtótájékoztatót tartunk 2017. január 18-án, szerdán 11.30-kor a Gondűző Szállodában, amelyre sok szeretettel várjuk a sajtó képviselőit (bővebb információk a csatolt sajtómeghívóban)!

Várunk benneteket!